Als je graag met mensen werkt en een passie hebt voor koken of bakken. Verbinding begint bij verbinding met jezelf en vervolgens je hele systeem. GELUK: samen ontdekken waar je gelukkig van wordt, 'Focus biedt onderwijs aan jongeren tussen de 12 en 18 jaar met leerachterstanden. Wij zijn een school voor kinderen met specifieke leer en/ of gedragsproblemen, waardoor het voor hen (tijdelijk) niet mogelijk is om onderwijs in het reguliere basisonderwijs te volgen. Maar die ontwikkeling gaat niet vanzelf. Passende stagerichtingen/werkrichtingen:Welzijnsmedewerkster in een zorgcentrum als assistent huishoudelijke hulp, medewerkster in een linnenkamer of gastvrouw in het restaurant. moeite met leren op een traditionele manier.

Leer en ervaar de kracht en bijzondere beleving van systematisch werk. Waar ligt mijn hart? SAMEN: We moeten het in onze samenleving samen doen! Komt deze datum niet uit, dan kun je hier zien wanneer nog meer introductie- workshops plaatsvinden. Focusing heeft mij gesterkt, mijn leven verrijkt en voor meer verbinding tot mijzelf en anderen gezorgd.

En hem/haar intensief èn individueel te begeleiden. Focus Schools are state-funded charter schools that help teens. Onze school is deelnemer in het project Sterk Techniek Onderwijs in de regio Ridderkerk Barendrecht. Verbinding begint bij verbinding met jezelf en vervolgens je hele systeem. while preparing for the workforce or their aspirations of higher education. Voor slechts €10,= ben je van harte welkom, aanmelden kan door een e-mail te sturen. 11 februari openen we om 16.30 uur onze deuren voor de Open Dag. Wij bieden vanaf 2020-2021 samen met OZHW Groen College, het profiel Groen aan.

Vanuit een dieper niveau kun je expressie geven aan je inzichten en wat belangrijk is volgens jou, heel bewust en vol zelfvertrouwen.

Ieder systeem -van een familie, een groep of van jezelf- zoekt voortdurend naar evenwicht.

Door focus groei je! Vanuit deze visie werk ik met de I-Focus-School aan een betere wereld. Je binnenwereld en buitenwereld werken meer samen, evenals je hoofd, hart en ziel en dat voelt goed in je lijf. Zodat zij hun gemeenschap kunnen helpen in niet makkelijke omstandigheden:  ‘life coping skills’ leren om vitaal en veerkrachtig hun toekomst vorm te geven.Alles onder “The same blue sky”. Voor eigen en professionele ontwikkeling. FOCUS Heerhugowaard Adres: Umbriëllaan 1 1702 AJ Heerhugowaard Tel: +31 (0)72 5400205 Email: [email protected]. Use real-time socio-emotional competency data to improve academic performance and change your classroom culture in less than 10 minutes a day. In kleine groepen worden de leerlingen voorbereid op een goede toekomst. and young adults, ages Freshman – 22, earn their high school diploma. Voor opstellers en representanten een leerzame en krachtige ervaring. Vanuit die verbondenheid en kracht werk je makkelijker samen met anderen. Ik ben geboeid door het leven, wat de mens drijft, waarom we doen wat we doen en hoe ons leven voortbeweegt. Ook uw kind maakt een keuze voor één van deze beroepsprofielen. In september worden in heel Nederland introductie- workshops Focusing gegeven. Met het verleden, met het nu en de toekomst. Vervolgens gespecialiseerd in Loopbaanbegeleiding, NLP, psychologische typeringen zoals het Enneagram, de Big5 en Jung’s Compass, Familie- en Organisatie Opstellingen, Trauma-werk en gecertificeerd Focusing Trainer en gecertificeerd Jung’s Compass Advisor bij CGI (USA). Op onze vmbo-school bieden we vijf beroepsprofielen aan. Docenten en trainers uit dit netwerk kunnen specialistische onderdelen uit het programma aanbod van de I-Focus-School verzorgen. Verbinding is het hart en de start van alles. Als je creatief bent en graag dingen mooi vormgeeft en je computer hardware, software of ICT-beheer graag je professionele thuis zou willen noemen.

'Focus biedt onderwijs aan jongeren tussen de 12 en 18 jaar met leerachterstanden. Soms door generaties heen.

Passende stagerichtingen/werkrichtingen: Lunchroom, instellingskeuken, restaurant, intern cateringbedrijf of bakkerij. Op dit moment verzorg ik Focusing trainingen op Rusinga Island in West-Kenia voor lokale hulpverleners en docenten. installing a Naramon Lens on a Warframe will earn Naramon Focus).

Mijn naam is Ria van Hage, en sinds 2000 coach en train ik vanuit mijn eigen bedrijf op het gebied van Empowerment en Inspiratie, Coachend Leiderschap, Levensloop- en loopbaanbegeleiding en Systemisch Werk en Focusing. In het praktijkonderwijs leren de leerlingen niet alleen uit boeken en online, maar vooral om te doen. Focus Beroepsacademie, is dé brede vmbo-school voor Barendrecht en omstreken en biedt een breed scala aan beroepsprofielen. Het gaat om vraagstukken op het gebied van werk en je loopbaan, burn-out en psychosomatische klachten, zingeving en identiteit, zelfvertrouwen en trauma.

Door heel bewust je aandacht te richten op je binnenwereld, krijg je inzicht en kun je daarnaar handelen en sta je sterker in de buitenwereld.

Passende stagerichtingen/werkrichtingen:Supermarkt, bouwmarkt, tuincentrum, warenhuis, kledingzaak, drogisterij, schoenenzaak en speelgoedwinkel.

Heb je een vraag of probleem waar je iemand bij nodig hebt om je verder te helpen? Op de I-Focus-School is dit in 2020 op 20 september van 10.30 tot 13.00 uur. Als je graag dingen onderneemt en het leuk vindt om te organiseren. We zoeken nog meer extra docenten voor komend schooljaar. Je maakt een steeds grotere cirkel door je te verbinden met anderen, met de organisatie waar je werkt, met de maatschappij, met de wereld. Op donderdag 24 september zijn we met de groep 4e/5e jaars jongens Logistiek op excursie geweest naar de haven van IJmuiden waar op dit moment de grootste sluis, 500 meter lang en 70 meter breed, van de wereld in aanbouw is. Dan kun je terecht voor de cursus Coaching & Counseling.

Copyright © 2011 - Frits Beerthuizen - Ria van Hage - I-Focus-School - KvK 34360074 - btw-id NL001267320B35, Focusing Individueel voor Particulier of Professional volgens afspraak, Focusing Groep voor Professionals, max 6 personen, Open Focusing Avond: focussen met andere focussers, Inspiratie Focusing avond: alleen voor studenten I-Focus-School, Coaching met Focusing sessie: € 95,= 1 uur, 19 november van 10.00 tot 16.00 uur, € 150,=, Online cursus Focusing Basis Level 1: 6 x 3 uur van 9.30 tot 12.30 uur, Online verdiepingscursus: 4 x 3 uur van 09.30 tot 12.30, Dinsdagavond 17 november, van 19.30 uur tot 21.30 uur € 10,=, Introductie Focusing workshop van 10.30 tot 13 uur, 20 september €10,=. In ons pand werken wij nauw samen met Kenter Jeugdhulp. Alle aanmeldingen tot 13 maart hebben we verwerkt. SBO Focus is een school voor speciaal basisonderwijs. We have chosen to work with these schools due to their remoteness and consequent lack of government investment. We zijn blij verrast door de vele inschrijvingen op Focus Beroepsacademie..... Eindelijk is het zo ver! They vary in size, facilities and faculty. Daarvoor is onderwijs nodig dat uw kind ziet en uitdaagt. Meer lezen... Elk kind is uniek.

Alles onder “The same blue sky”.

Onze school staat voor: Verbinding is het hart en de start van alles. Je binnenwereld is rijk en intelligent en wil graag gezien, gehoord en gevoeld worden, elke keer weer.

Op de I-Focus-School leer je je aandacht te richten op je binnenwereld en te luisteren naar wat er speelt in een bepaalde situatie in je leven of in je werk.

Wil je werken aan je eigen ontwikkeling? Als je er maar stil bij staat en er verbinding mee maakt. Op onze school zitten kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar.

Voor als jij nog wat meer tijd wilt hebben om te ontdekken waar jij goed in bent.

Focus points as mechanics which pertain Affinity distribution are as follows: 1. Als je houdt van het buitenleven, tuinen, planten, dieren en bij wilt dragen aan een betere leefomgeving.

MAATWERK: we stemmen het onderwijs af op de leerbehoeften van de leerling, ONTWIKKELINGSGERICHT: Iedereen is in staat een volgende stap in zijn ontwikkeling te zetten. Passende stagerichtingen/werkrichtingen:Groothandel, magazijn en distributiecentrum. Warframe-power kills award Affinity directly (100% to the Warframe) without any further distribution, fully converting the Focus through the Lens attached on to the Warframe. Op de I-Focus-School kan iedereen leren Focussen. Wij bieden leerlingen onderwijs in de basis- en kaderberoepsgerichte leerwegen.